LEASING

ŠKODA LEASING

ŠKODA LEASING – o ocazie excelentă de a deveni proprietar de automobil!

Leasing de automobil este transmiterea unei masini în posesia si utilizarea temporară contra unei plăti periodice, denumită rată de leasing, pe baza unui acord între locator (proprietarul masinii) si locatarul ŠKODA Leasing - serviciile financiare furnizate de compania care face parte din structura proprie a holdingului - CAPITAL Leasing SRL. Cumpărînd masină în cadrul programului ŠKODA Leasing, obtineti nu numai cele mai bune conditii, ci si servicii de înaltă calitate "all-in-one".

SIMPLY CLEVER LEASING

Simply Clever Leasing – leasing cu o plata reziduala fixa, stabilita la sfirsitul perioadei.

Principalul avantaj fata de schema de finantare standarda-platile lunare mult mai confortabile pentru acelasi cost initial al autoturismului.

Si asta nu e tot! La sfirsitul perioadei de leasing cumparatorul poate selecta una din 3 optiuni, in confotmitate cu oportunitati si preferinte:

1. sa achite plata reziduala,

2. sa refinanteze suma ramasa pentru 1 an,

3. si cel mai interesant, sa faca schimb de automobil prin Sistema Trade-In cu valoare de rascumparare garantata.

Evident, ca prin finantarea Simply Clever Leasing platile lunare sunt semnificativ de joase, ce ii permite cumparatorului mai multe optiuni si libera alegere.

Dar cum ramiine cu plata reziduala? Doar oarecum necesita achitata. Da, asa e! Acesti bani sunt sub forma unui credit aminat si ei vor fi achitati numai in cazul daca decideti sa lasati masina in proprietatea Dvs.

PROPUNEREA NOASTRA

Si aceasta este doar una din posibilitati, noi propunem si alte optiuni:

1. restructurarea datoriei inca pentru 1 an cu o rata de leasing confortabila sau

2. schimb de automobil prin Sistema Trade-In cu valoarea de rascumparare garantata.

In caz ca optati pentru aceasta oportunitate, pretul de rascumparare va fi semnificativ mai mare decit plata reziduala ramasa si va fi capabila sa mareasca aportul initial al noii masini alese. Astfel, veti putea poseda intotdeauna un autoturism nou, fara a schimba structura costurilor si a investitiilor Dvs.

Noua ŠKODA la fiecare 4 ani!

Comparam cele 2 scheme:

Rezumam principalele avantaje ale produsului Simply Clever Leasing:

1. Plati lunare mai mici in comparatie cu leasing clasic;

2. Abilitatea de a vă permite mașini de clasă de mai sus;

3. Abilitatea de a selecta 3 optiuni la sfirsitul perioadei si a face schimb de automobil la pret de cumparare garantata.

Aveti intrebari? Sunati!

Departamentul vanzari ŠKODA 022 406 220 sau info@skoda.md