CLIENTI CORPORATIVE

VÂNZĂRI CORPORATIVE

DAAC HERMES si marca ŠKODA în Republica Moldova este un lider în furnizarea de solutii complete pentru clientii corporativi de toate nivelurile, de la întreprinderi mici până la reprezentante ale corporatiilor internationale si agentiilor guvernamentale.


Conditii speciale pentru achizitionarea de vehicule, care se extind pe întreaga gamă de modele.

Echipa noastră de manageri este specializată în lucrul cu clienti corporativi. Suntem încântati să vă sfătuim să cumpărati masini ŠKODA pentru parcurile corporative, inclusiv selectarea modelelor, structurarea si finantarea tranzactiei.


Clientilor li se oferă să achizitioneze si să ofere o garantie suplimentară în ceea ce priveste garantia si întretinerea post-garantie într-o retea autorizată ŠKODA.

Nu lucrăm "în garaj" - SERVICIUL CALITATIV - este cheia succesului nostru si garantează că clientul se va întoarce la noi cu plăcere.


Clientii nostri au ocazia să cunoască în practică caracteristicile tehnice si operationale ale masinilor ŠKODA si avantajele acestora.

Programul de vânzări de masini cu parcurs va ajuta la rezolvarea problemei implementării autoturismelor anterioare ale flotei dvs., indiferent de producător si termen de exploatare.

Vânzarea de masini vechi va înceta să vă fie durere de cap.

Departamentul de vânzări SKODA 022 406 220 sau info@skoda.md