Pagină secundară

Reveniti la pagina principala.

Toate specificaţiile pe care le căutaţi

SPECIFICAŢIILE TEHNICE ALE NOULUI KAROQ

Dimensiuni generale

Dimensiuni exterioare şi interioare.

Siguranţa

Alte dotări de siguranţă

Noul ŠKODA KAROQ este sinonim cu siguranţa fără compromisuri. Următoarele dotări sunt disponibile în echiparea standard sau în cea opţională:

› Sistemul ABS împiedică blocarea roţilor în timpul frânărilor de urgenţă sau pe suprafeţe alunecoase.

› Diferenţial blocabil electronic (EDL) îşi face simţită prezenţa la accelerări sau la urcarea unor pante unde una dintre roţile motrice are aderenţă scăzută.

› Sistemul MSR preîntâmpină blocarea roţilor motrice, fenomen care se poate produce atunci când şoferul decelerează autoturismul pe o suprafaţă netedă.

› Prin sporirea presiuni lichidului în circuit, sistemul de asistenţă la frânare ajută şoferul în situaţiile în care se impune frânarea de urgenţă. Intervenţia acestui sistem poarte determina diminuarea semnificativă a distanţei de frânare necesare.

› Sistemul ASR asigură pornirea şi accelerarea lină a maşinii, fără ca roţile să patineze pe suprafeţe alunecoase.

› Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri îl ţine pe şofer oricând informat în legătură cu presiunea în pneurile autoturismului.

› Sistemul opţional de asistenţă a controlului urcării în pantă (Hill Hold Control) ajută şoferul să înceapă să urce cu maşina în pantă în condiţii depline de siguranţă. Sistemul se activează în mod automat în cazul urcării pantelor cu o înclinaţie de cel puţin cinci grade şi asigură începerea uşoară şi sigură a urcuşului fără folosirea frânei de mână. El previne deplasarea înapoi sau oprirea maşinii în pantă.

› Sistemul de clipire intermitentă a stopurilor de frână reduce riscul lovirii din spate a autoturismului, în special atunci când acesta se apropie de eventuale blocaje pe autostradă sau în cazul în care şoferul frânează brusc în faţa unui obstacol neaşteptat.